Archief

Pijl

Kapiteyn op de Royal FloraHolland Trade Fair

Van woensdag 2 t/m vrijdag 4 november 2016 kunt u Kapiteyn op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer bezoeken.


Pijl

Kapiteyn viert 90 jarig bestaan

Vrijdag 30 september vieren wij samen met onze medewerkers ons jubileum. We bestaan 90 jaar en daar zijn we dankbaar voor.


Pijl

Landscape bag

Voor grote tuinen ontwikkelden we de ‘Landscape Bag’. Een netlon tas met 50 tot 100 bloembollen.


Pijl

Lovely Combinations

Steeds meer consumenten kiezen voor mengsels met afgestemde kleuren. Wij noemen dat ‘Lovely Combinatons’


Pijl

Nieuwe film over Kapiteyn

Kapiteyn bestaat 90 jaar! Als familiebedrijf zijn wij trots op onze voorouders die in 1916 de stap hebben durven nemen om een bloembollenbedrijf te beginnen. Sinds de oprichting zijn er duizenden foto’s en filmpjes gemaakt, die allemaal trouw bewaard zijn gebleven.


Pijl

Captain Calla Days in volle gang

De Captain Calla Dagen van Kapiteyn worden dit jaar druk bezocht. Niet alleen Nederlandse Calla kwekers en exporteurs bezoeken Kapiteyn, ook broeiers van Brazilië, Kenia, Colombia, Japan, China en zelfs Australië bewonderen onze kas.


De open dagen hebben dit jaar een bijzonder tintje. Kapiteyn bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd! Bezoekers worden getrakteerd op een heerlijke lunch en krijgen een bloembollen-inspiratieboek cadeau.

Pijl

Captain Promise® in de prijzen

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zijn de Keukenhof Consumenten Awards 2016 uitgereikt. Jan Kapiteijn nam de award in ontvangst voor de beste Calla: Captain Promise®.


Pijl

Uitnodiging

Van 7 tot 10 juni zullen de Captain Calla Days een heel bijzonder tintje krijgen. Deze feestelijke editie zal in het teken staan van het 90 jarig bestaan van de Kapiteyn group.


Pijl

Voorbereiding Captain Calla Days

De voorbereiding is in volle gang voor de Captain Calla Days van 7 tot 10 juni.


Pijl

Kapiteyn op Spring Trials 2016

Van 10 tot 13 april 2016 nemen we deel aan de California Spring Trials in Buellton, California. Op de Windmill locatie vindt u onze Captain Calla noviteiten en de Captain Calla’s die zichzelf al eerder hebben bewezen.


Pages