Word een Captain Creator

Onze Kapiteyn group bestaat uit vier werkmaatschappijen: Kapiteyn bv (handel/export), Kapiteyn captain calla bv (calla handel/export), Kapiteyn breeding bv (veredeling) en Kapiteyn horticulture bv (kwekerij). Al vier generaties lang veredelen, kweken en exporteren we bol- en knolgewassen van de hoogste kwaliteit. Dat doen we met aandacht voor innovatie, creativiteit en service, in een organisatie waar we met elkaar werken aan het beste: voor onze producten én voor ons team.

Tuinman

Anna Paulowna / Breezand
In overleg

Voor het onderhoud van onze tuinen rondom de bedrijfsgebouwen zijn wij op zoek naar een tuinman. Het betreft drie verschillende locaties gelegen in Anna Paulowna en Breezand.

Allround medewerker veredeling

Anna Paulowna
Fulltime

Ben jij accuraat en proactief? Is een kleurrijk gevulde kas met Calla’s jouw ideale werkomgeving? Wil jij werken in een dynamisch team met ontwikkelaars? Lees dan snel verder!

Allround medewerker kwekerij

Anna Paulowna
Fulltime

Ben jij een echte aanpakker? Kan jij zowel in een team als zelfstandig goed presteren? En heb jij interesse in bloembollen? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Anna Paulowna / Breezand
Fulltime / Parttime

Op dit moment geen passende vacature, maar past de cultuur van een Noord-Hollands familiebedrijf bij jou? Lees dan snel verder.