Tuincentra

Steeds meer tuincentra zien bloembollen als een belangrijke categorie in het realiseren van traffic en het onderstrepen van hun groene imago.

We zijn er trots op dat we voor elk type tuincentrum, in welke markt dan ook, een aantrekkelijk en onderscheidend concept kunnen ontwikkelen voor de bloembollenafdeling. In iedere markt hebben we hiervoor lokale specialisten, die tuincentra met veel plezier en op maat van advies dienen met de laatste trends. Ze inspireren ontwikkelingen en helpen om voor de klant een optimaal bloembolassortiment samen te stellen.

Wij hanteren voor tuincentra onze 3-delige assortimentsmix: basis, specialistisch en image. Dit heeft succes en resultaat opgeleverd, want onze 2500 tuincentrumklanten waarderen ons product en onze inzet met gemiddeld een 9. We lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen in zowel de bloemenbollensector als de retail.

Ook helpen wij u graag verder bij het maken van een passende keuze en het opstellen van bijvoorbeeld een floor plan.

Jan van den Berg, Boltha bv bollenkweker en leverancier, over betrokkenheid

“Het is prettig samenwerken met Kapiteyn. Ik kan me herinneren dat we de bollen, toen het een heel koud jaar was, pas heel laat uit de grond konden halen. Dan lopen alle exporteurs aan je te trekken, iedereen wil de bollen als eerste hebben. Kapiteyn heeft toen achteraf naar alle kwekers een bedankbrief gestuurd, waarin stond dat we zo ons best hadden gedaan om zo vroeg mogelijk te leveren. Dat vond ik zo attent, dan ben je echt betrokken bij de mensen en het product.”