Tuincentra

Steeds meer tuincentra zien bloembollen als een belangrijke categorie in het realiseren van traffic en het onderstrepen van hun groene imago.

We zijn er trots op dat we voor elk type tuincentrum, in welke markt dan ook, een aantrekkelijk en onderscheidend concept kunnen ontwikkelen. Daarvoor hebben we lokale specialisten die met veel plezier advies op maat bieden. Op basis daarvan wordt een optimaal bloembolassortiment samengesteld, indien gewenst inclusief een floor plan voor de winkel.

Speciaal voor tuincentra hanteren we een 3-delige assortimentsmix: basis, specialistisch en image. Dit heeft door de jaren heen al veel succes opgeleverd, met als resultaat dat maar liefst 2500 tuincentrumklanten ons product en onze inzet met gemiddeld een 9 waarderen.

Jan van den Berg, Boltha bv bollenkweker en leverancier, over betrokkenheid

“Het is prettig samenwerken met Kapiteyn. Ik kan me herinneren dat we de bollen, toen het een heel koud jaar was, pas heel laat uit de grond konden halen. Dan lopen alle exporteurs aan je te trekken, iedereen wil de bollen als eerste hebben. Kapiteyn heeft toen achteraf naar alle kwekers een bedankbrief gestuurd, waarin stond dat we zo ons best hadden gedaan om zo vroeg mogelijk te leveren. Dat vond ik zo attent, dan ben je echt betrokken bij de mensen en het product.”