Flower bulbs, our nature

Vier generaties lang zijn wij bezig met het ontwikkelen, telen en verhandelen van bloembollen. Bloembollen zitten in onze natuur! Wij weten er alles van.

Aan de wieg van een nieuwe Captain Calla (Kapiteyn breeding bv), tot het vermeerderen op onze eigen kwekerij (Kapiteyn horticulture bv) En uiteindelijk het verpakken en verhandelen voor de retail (Kapiteyn bv), of leveren aan kwekers en broeiers (Kapiteyn captain calla bv).

Die eerste drie stappen in de keten beheren wij zelf. Dat is onze kracht. Daarom kunnen wij oprecht zeggen: Flowerbulbs, our nature!

Retail & Concepts

Kapiteyn was rond 1930 in Nederland één van de eerste professionele bloembollenbedrijven. Samen met de eerste tuincentra binnen Europa en Amerika werden de eerste voorverpakte bloembolconcepten ontwikkeld.

Lees meer..

Captain Calla

Als veredelaar van Calla’s vinden wij nieuw alleen niet goed genoeg. Elke dag zijn wij dan ook bezig ons assortiment Pot Calla's en Snij Calla’s te verbeteren. En met succes! Het merk Captain Calla is ondertussen wereldwijd bekend en daarbij kunnen wij elke dag van het jaar leveren.

Lees meer..

Professional Flower Bulbs

Broeien is een vak apart! Elke dag kunnen veel factoren uw oogst beïnvloeden. Naast het leveren van uitgangsmateriaal kunnen we u dan ook ondersteunen met het geven van teeltadvies. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten.

Lees meer..

Over Kapiteyn

Kapiteyn levert oplossingen als het gaat om bloembollen. In consumentenverpakkingen voor de retailer maar ook bloembollen voor broeiers van bloembollen op pot of snijbloemen. Overal ter wereld helpen wij onze klanten hun M2 omzet te verhogen met bloembollen. Dat doen we al 90 jaar. Daarom kunnen wij oprecht zeggen, Flowerbulbs, our nature!

Over Kapiteyn

Kapiteyn kwaliteit

Door onafhankelijke specialisten worden de bloembollen tijdens en na het hele productieproces streng gecontroleerd. De richtlijnen zijn zo scherp dat bloembollen die niet aan de eisen voldoen simpelweg niet verkocht mogen worden. U bent dus zeker van een tevreden klant die in het voorjaar en in de zomer een prachtige tuin met bloembollen heeft.

Lees meer
Logo florimark goodtradepractice
Logo mps ecas certified
Logo eu organic
Logo bio suisse organic
Logo AEO