Flower bulbs, our nature Sinds 1926

Vier generaties lang zijn wij bezig met het ontwikkelen, telen en verhandelen van bloembollen. Bloembollen zitten in onze natuur! Wij weten er alles van.

Aan de wieg van een nieuwe Captain Calla (Kapiteyn breeding bv), tot het vermeerderen op onze eigen kwekerij (Kapiteyn horticulture bv) En uiteindelijk het verpakken en verhandelen voor de retail (Kapiteyn bv), of leveren aan kwekers en broeiers (Kapiteyn captain calla bv).

Die eerste drie stappen in de keten beheren wij zelf. Dat is onze kracht. Daarom kunnen wij oprecht zeggen: Flowerbulbs, our nature!

Over Kapiteyn

Retail & Concepts

Kapiteyn was rond 1930 in Nederland één van de eerste professionele bloembollenbedrijven. Samen met de eerste tuincentra binnen Europa en Amerika werden de eerste voorverpakte bloembolconcepten ontwikkeld.

Retail & Concepts

Captain Calla

Als veredelaar van Calla’s vinden wij nieuw alleen niet goed genoeg. Elke dag zijn wij dan ook bezig ons assortiment Pot Calla's en Snij Calla’s te verbeteren. En met succes! Het merk Captain Calla is ondertussen wereldwijd bekend en daarbij kunnen wij elke dag van het jaar leveren.

Captain Calla

Nursery

Broeien is een vak apart! Elke dag kunnen veel factoren uw oogst beïnvloeden. Naast het leveren van uitgangsmateriaal kunnen we u dan ook ondersteunen met het geven van teeltadvies. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten.

Nursery