Flower bulbs, our nature Sinds 1926

De liefde voor bloembollen is bij Kapiteyn diep verankerd: al vier generaties lang staat alles wat we doen in het teken van dit prachtige product. We ontwikkelen nieuwe soorten, we telen het beste van het beste en we hebben een sterk handelsnetwerk. Bloembollen zitten in ons natuur.

Elk deel van het proces vraagt om een eigen koers. Kapiteyn Breeding BV brengt ons aan de wieg van een nieuwe Captain Calla, terwijl onder de noemer Kapiteyn Horticulture BV bollen worden vermeerderd. We verpakken en verhandelen eindproducten voor de retail met Kapiteyn BV óf onze producten komen via Kapiteyn Captain Calla BV bij kwekers en broeiers terecht.

De eerste drie stappen in deze keten beheren we zelf. Dat is onze kracht. Daarom kunnen wij oprecht zeggen: Flowerbulbs, our nature!

Over Kapiteyn

Retail & Concepts

Rond 1930 groeide Kapiteyn uit tot één van de eerste professionele bloembollenbedrijven in Nederland. Samen met de eerste tuincentra binnen Europa en Amerika werden voorverpakte bloembolconcepten ontwikkeld: een compleet nieuw fenomeen.

Retail & Concepts

Captain Calla

Als veredelaar van calla’s nemen we geen genoegen met nieuwe soorten alleen. We werken dagelijks aan verbetering en doorontwikkeling van ons assortiment potcalla’s en snijcalla’s - en met succes! Het merk Captain Calla is inmiddels wereldwijd bekend, niet in de laatste plaats omdat we elke dag van het jaar kunnen leveren.

Captain Calla

Nursery

Broeien is een vak apart. Het vraagt gedegen kennis, oog voor detail en liefdevolle aandacht. Kortom: broeien is een passie, waar we van harte bij ondersteunen met teeltadvies. Met elkaar ondervangen we de risico’s die uw oogst kunnen beïnvloeden, zodat het geleverde uitgangsmateriaal zich optimaal ontwikkelt.

Nursery