Captain Calla

Als veredelaar van calla’s nemen we geen genoegen met nieuwe soorten alleen. We werken dagelijks aan verbetering en doorontwikkeling van ons assortiment potcalla’s en snijcalla’s – en met succes! Het merk Captain Calla is inmiddels wereldwijd bekend, niet in de laatste plaats omdat we elke dag van het jaar kunnen leveren.

Pas wanneer een Calla goed genoeg wordt bevonden om te worden omgedoopt tot Captain Calla begint voor ons het proces van testen, vermeerderen en prepareren. U bent hierdoor dus niet alleen verzekerd van een prachtig product, maar ook van een knol die in de startblokken staat, klaar om verder te groeien in uw kas!

John Kapiteijn (Manager Calla) over Calla's:

“Ik weet nog dat er in 1994 voor het eerst een bosje Calla’s in het bedrijf stond. Men was niet direct enthousiast, maar toen ze na drie weken nog steeds bloeide, begon iedereen in het bedrijf toch over de Calla’s te praten. Vanaf toen heb ik  mij volledig op de veredeling van Calla’s gestort. Tegenwoordig durf ik wel te zeggen dat wij de beste Calla-rassen hebben in het snijassortiment. Ze hebben een stevigere steel, een rondere bloemvorm en een betere bloemproductie.”