Retail & Concepts

Rond 1930 groeide Kapiteyn uit tot één van de eerste professionele bloembollenbedrijven in Nederland. Samen met de eerste tuincentra binnen Europa en Amerika werden voorverpakte bloembolconcepten ontwikkeld: een compleet nieuw fenomeen.

Sinds de start maakte de populariteit van bloembollen een enorme vlucht: voor veel tuincentra zijn bloembollen dan ook een ontzettend belangrijk product. In meer dan 20 landen werken we als retail partner nauw samen met de category managers van tuincentra om het totale bloembollenassortiment en het rendement per vierkante meter te optimaliseren. Daarnaast ontwikkelen we samen met internationale supermarktketens, bouwmarkten en warenhuizen verpakkings- en verkoopconcepten.

Op basis van lokale wensen en vragen van consumenten bieden we voor elke online en offline retailer een passend assortiment inclusief verkoopconcept.

Voor uw klant

Met onze consumentenwebsite kunnen uw klanten het complete assortiment bekijken en op basis daarvan hun keuze afstemmen. Met de QR-code op de verpakking wordt in één klik alle informatie over het assortiment zichtbaar, met tips over behandeling én inspiratie voor de tuin.