Retail & Concepts

Kapiteyn was rond 1930 één van de eerste professionele bloembollenbedrijven in Nederland. Samen met de eerste tuincentra binnen Europa en Amerika werden de eerste voorverpakte bloembolconcepten ontwikkeld.

De categorie Bloembollen heeft sinds die tijd een enorme impuls gekregen en is voor veel tuincentra een belangrijke traffic builder geworden.

Als retail partner werken wij in zo’n 20 landen nauw samen met de category managers van tuincentra om het totale bloembollenassortiment en het rendement per vierkante meter te optimaliseren.

Verder ontwikkelen we samen met internationale supermarktketens, bouwmarkten en warenhuizen meer op impuls gerichte verpakkings- en verkoopconcepten. Voor elke online en offline retailer kunnen wij vanuit lokale consumentenvoorkeuren voor bloembollen een uitgekiend assortiment en een succesvol verkoopconcept ontwikkelen. Ook ‘retail is our nature!’

Voor uw klant

Om uw klant te helpen met de assortimentskeuze die past bij zijn of haar wensen, kan onze consumenten website worden geraadpleegd. Via een QR code op de verpakking krijgt uw klant informatie over het assortiment bloembollen, tips over de behandeling én inspiratie voor de tuin.